Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

bila kebosanan melampau....


tadi black out. takde api dari 9am-5pm. memang boring betul. anak2 kepanasan. ammar bising nak tengok vcd. aku pun tak tau nak watpe. Hb ada kursus, takde sape nak ajak borak. anak2 wat hal sendiri. main je. dah boring sangat, lepakla kami 3 beranak tengok buruh2 kontrak siapkan sekolah depan kuarters ni.




















Semalam bawa anak2 g taman permainan. lama tul tak bawa depa bermain. C kakak asyik dok bertanya tiap hari.."bile nak gi main buai?"...so, puaskanlah hati anak2.. Nak Gi waktu cuti sekolah, my hb ada kursus..so curila sikit masa this weekend. Seronok tul c kakak. Adik pun excited. Last bawa dia gi taman masa dia baru belajar bertatih. La ni dah boleh berlari...sakan seronoknya.
Semalam...
hanya satu kenangan
hari ini..
satu realiti
dan esok...
masih satu mimpi.

telatah yang menghiburkan..





Keriangan yang dizahirkan...penawar 1001 masalah...
pandai beraksi...spontan....kakak n adik.

Anugerah yang tidak ternilai...



Hadirnya mereka umpama wangian kuntuman bunga yang sedang mekar...sentiasa berseri...& mengharum di jambangan hati.
Kurniaan daripada Ilahi...sesuatu yang PALING berharga pernah ku miliki....selain...
suami tercinta.

Bermulanya......

Kadang-kadang....rasa cam hidup ini terlalu singkat...banyak benda kalau bleh nak di buat..tapi....tak sempatlah...takde masa lah....macam2...walaupun itu sebenarnya hanyalah satu alasan!

Mungkinkah????
apa yang menjadi IMPIAN akan hadir menjadi satu REALITI?.....

Di sini segalanya bermula.......namun.....ia takkan berakhir....selagi ia hanya fantasi...

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu