Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Lagi award dari Kak Maria

Award ke2 dari Kak Maria yang baru ku kenali itew... TERIMA KASIH kak! Tak sangka dapat 2 award sekaligus... suka sesangat...heppi ni tau!
Nak bagi kat saper???? Kat semua sahabat mayaku......blogger mummy yang pandai memasak. Cayalah kat korang suma...

Istimewa daripada Hazila

Dapat award dari Hazila. Tak sangka ada gak yang sudi nak bagi award pada aku yang baru berjinak2 dalam dunia blogger nih. Rasanya cam baru mula mengexpose diri pada kawan2 blogger mummy semua. Pe2 pun, TERIMA KASIH yang tak terhingga atas ingatan itu. Jadi penawar buat sakit gg ku ini..
Dan...........untuk semua sahabat yang mengunjungi rumah mayaku ini...jangan malu jangan segan.. kita share award ni erk...

Nasi Ayam....

Rasa cam nak tergolek2 kat sini...Camner nak buat ni??? gigiku sakit lagiiii......Malam tadi aku taruh cengkih tumbuk kat gigi tu, petua mak. Bangun pagi tadi cam dah kurang sket..la ni dia buat lagik! Kalau ku tadi cenggini sakitnya, awal2 dah dengar cakap hb.. gi cabut gigi! Arghhh...baru terasa nikmatnya sihat...
Malas nak banyak pikir, lagipun dah takde idea, & aku takde selera! so wat nasi ayam jerk. Menu yang disukai ramai...anak2 suka, hb lagik suka.



Nasi goreng...

Bangun pagi..gosok gigi..cuci muka..terus mandi..
Menu bekpes hb tadi. Nasi goreng daging cincang. Pepagi otak blur skit, layan gambar je ler......

Nangka.....

Maghrib tadi jiran bawah umah tu ada bagi nangka. Nampak cam muda, tapi ghupenya dah masak. Rupanya tak menarik, tapi manis. Lama tak makan nangka ni. Kalau nangka muda memang sedap masak lemak campur ayam. Mak aku suka masak campur ngan tulang ayam. Ada jiran kat sebelah umah kat kampung tu, meniaga sate, so dia dah ambil isi ayam, tulang dia mak beli. Takdela tulang semata, ada isi gak. Sedap...rindu plak nak makan masakan mak. Pastu masa kecik2, mak selalu rebus biji nangka tu. Aku adik beradik suka makan. Tapi dah lama mak tak buat...sejak dah ada macam2 makanan yang dijual. Makanan unik ni dah seakan dilupakan.
Petang tadi takde wat pe2 pun. Dok melepek melayan gigi yang sakit. Dinner lewat petang tadi just makan makanan omputeh. Goreng fries n nugget.



Nak watpe ngan nangka nih???...makan gitu jek?? tadi dah usha myR, ada gak resepi berkaitan nangka. Tapi...tengoklah kalau R.A.J.I.N.............

Simple dimple......

Hari ni bermula dengan perasaan yang "takde mood"...& vit M mula menular dari ujung rambut sampai ujung kaki. Semuanya sebab...........aku sakit gigi!...Actually, sepanjang hari semalam gigi ni dah dok nyut2 sakit...Tapi tulah, sakit2 pun makan laju...selera tetap ado... Ingatkan kalau dah ok ari ni gak nak cabut, tapi sebab ia masih berirama lagi terpaksa pospond. Kalau sakit takleh cabut kan??..Tulah, hb dah bape kali ajak cabut, skang bila dah sakit...mulalahhh......
Sakit2 gigi ni, masak tetap masak. Masak yang simple jek. Tadi ingat nak wat buttered prawn, padahal butter takde pun!...tapi cam leceh, so jadilah udang supreme. Ringkas & sedap! Tak bape pedas, sebab c adik penggemar udang......& 2 lagi menu tambahan...yg lagi sempoi!


Udang supreme...



Sup kentang campur2 wif sambal kicap



Permintaan c kakak, Ayam goreng kunyit




Jommm.....kita makan duluuuuuu..................bismillah...

Anak dara ku.....

Apa citer ngan anak daraku ini??....Candid masa dia tengah menangis kat bilik air. Cam biasa bila suh dia mandi...Dah lama dok masuk bilik air, aku jengahla...."Kakak dah mandi?"..."Belom..." anak daraku tu jawab. "Kakak nak bukak ubat gigi...susah!"..memang ketat skit nak buka penutup kodomo lion tu. Dah lama pastu, aku jengok dia lagi...tak mandi lagi! Just berendam dalam besen. Sebelum tu memang dia dok terjerit2 panggil aku. "Nape tak mandi?"..suara mama yang still kontrol cun. "Kakak nak mama sabunkan..." pastu dia terus melalak...sepenuh perasaan. Aku pi kandid gambo dia....ingat dia diamla....makin menjerit...."kakak nak mama sabunkannnn". Ish budak ni. Makin beso makin mengada. Manja kemain. Ada sekali tu dia mandi ngan aku... Lepas mandi, nak pakai baju, dia ajak lumba pakai baju. Of coursela aku yang menang...dia asyik dok pot pet tak diam...baju tak pakai2 pun. Aku pun selamba cakap "Mama menang, kakak kalah"....tup2....Hwuaaaaaaaa.....menangis!!...Lari peluk abah dia...mengadu..."mama cakap kakak kalah..."....Pulakk!!!......Macam2 kerenah!


****gambo agak seksi****
Makin kuat pitching c kakak nih....

Cucur jagung kon ??

Orang lain nak buat aku nak buat jugak...tapi....tak cantik pun cam org buat. Hwuaaa.....cucur jagungku ini ada bentuk kon, bentuk sfera, bentuk daimond....tapi takde bentuk bulat punn.... Isk ..isk....sedih.....Pe2 pun rasanya mabellessssssssss.....Mekasih Kak Chef Nor kite.



Tengoklah rupanya....wat malu jerk! Nak wat camne...tak reti nak membulat2kannya. Hb suka.. c adik pun sukaaa....suka korek udang ngan jagung!..hehehe....ni tuk minum petang yang dah lewat, sekali ngan dinner. Tonyoh ngan sos + mayonis. Yummyyyy....

Tag dr Zaza

Dapat keje umah dr c Zaza. Cam sekolah lagi plak ade keje umah ni kan... Aku buat secepat yang boleh...sebab...aku pelajar yg baik..kuakuakka perasan! Tengah takde keje ni buatla...(ye ke takde? @ malas....saje buat2 takde!)...


TUGASAN HARIAN...????

1) bila kali terakhir anda cuci toilet?
semalam....hr Isnin kan!...Ahad dok berjalan jek, x sempat nak aerobik dlm toilet.

2)pencuci apa yg anda guna?
Selalu guna harpic yg kaler biru tu....part2 tertentu guna easy off bang (siap check bg kompem!).. Kadang tu tenyeh ngan Ajax...

3) dalam 1 minggu berapa kali anda mop lantai?kenapa?
takde jawapan yg 100% tepat. Ikut suka nak mop bape kali. Sumanya ikut tahap kerajinan...

4)apa tugasan terakhir anda sebelum menjelang malam?
Pastikan suma pinggan mangkuk periuk belanga dah basuh. Selalunya makan malam awal, b4 isyak dah bersantap! kadang belum maghrib dah makan. Dapur kena clear. Masak air n isi air. Kalau mainan anak2 bersepah kemas mana yg patut.

5) apa menu hidangan makan malam anda yg paling simple?
telur goreng mata kerbau & ikan bilis goreng cili.

6)minuman selalu anda buat waktu pagi?
Jarang wat air. Hb suka minum air masak. Kalau buat pun teh 0 @ Vico.

7)sebelum tidur apa yg anda suka lakukan?
Bersembang ngan hb..manja2 gitu!

8) harus menjawab tag yg tertera nama di bawah?
Saper yg belum buat, silalah buat yerk...
sekadar nk meriahkan blog je.. sila..silaa...

Menu todayyy..............

Salam semua....dah lunch??...Arini tak banyak cite nak dibebelkan. Rutin seharian cam biasa, bermula seawal 5.30 pagi...itu ini begitu begini...akhirnya berlalu dah 1/2 hari. Tengah tunggu cik hb sayang nak makan sesama. Selalunya hari Selasa & Rabu hb balik kul 1.30pm. Hari Isnin & Khamis awal sket, sebab petang ada kelas. Balik makan pastu pegi lagi. Sementara nak tunggu perut yang lapo ni di isi, kita bergurindam sat depan laptop nih...Jom tengok menu pe arini....



Daging masak kicap harmoni...(suka ati aku la nak letak nama ape!!)...



Kangkung goreng ikan masin wif taugeh....



Pemanasan global dah semakin teruk! Cuaca kat sini sentiasa bahang & bergelora, segelora hatiku jua...So, untuk menyejukkan anak tekak pas makan nanti kita layan 2 versi puding soya ni....


Puding soya ala taufufa. With air gula melaka...



Puding soya manggo nata de coco. Cuma tu je yang ada kat umah. Buah2 dalam tin yang lain dah ellekkk....Jommmm........

Makaroni Goreng....

Menu untuk hb bekpes pagi ni. Selalunya kalau time keje, wat bekpes just untuk hb makan sorang. Kalau x abis tu barulah aku jadi tukang perabis. Anak2 susah skit nak makan pagi. Buat pe2 pun bukan depa nak. Paling2 bekpes diorang susu n cheese n biskut. Cheese memang wajib ada!....jom bekpes lu, sebelum wat keje lain.......




Laksa Sarawak...........

Kita tukar menu plak....dari Johor kita ke Sarawak. Lagipun memang dah beranak pinak kat Srwk ni....sikit sebanyak mesti kena tau gak menu2 spesel kat cni. Laksa Sarawak from Johorean. Ntah bila nak insaf pun tak tau. Asyik dok makan...makan....makan.....Camne nak jalan program Diet nih?...Hwuaaaa....nanti baju tak muat....Senang2 nanti aku mangga mulut ni....bukan guna mangga pintu, tapi mangga manggo...kekeke....
Suka laksa ni sejak berkenalan masa Raya Haji 2005. Tahun pertama sambut AidilAdha kat tempat orang. Walaupun mungkin tak seterror HaSue....opssss....Mehlah...kita makan sesama.



Sedia untuk di makan.........



Adik beradik dalam famili Laksa Sarawak - Telur dadar, ayam, udang, taugeh, daun ketumbar ( aku guna daun sup jek), sambal belacan, limau kasturi, kuah laksa (xde dlm gambar) & dah tentunya bihun................



Pes laksa pilihan hatiku....

Bekpes Ape ???

Menu bekpes wat hb sebelum g skul tadi. Nasi impit goreng.....



Nasi Lemak wat pagi minggu semalam sebelum kuar berjalan2. Dah buat br tringat cik timun dah abis. X sempat nak n3 sebab dah balik jalan....penat. Cam biasa kemas barang shopin...tapi sempatla gak buat make over kat dapur tu. Sib baik dok berdua2an siang udang ngan hb, cepat siap...cepat relax. Pas2 fikir nak gosok baju keje lagi...tu pun separuh jerk. Pagi ni...anak2 tido lagi, mak dia pun ape gi....merempitla depan laptop....
Layannnnnnnnnnnnnnnn je la..

Idaman hatiku.....

Salam hujung minggu......
Hari ni aku meneruskan projek yang tergendala semalam gara2 nak tengok bola. Malam ni bola jugakkan?? Mesti ramai sahabat dalam blogger mommies ni di antara penyokong Kelantan & Selangor. Aku jarang...& boleh dikatakan susah nak tengok bola kat tv. Ntahla...cam boring jerk. Dulu masa dok hostel member2 fanatik gilers ngan Piala Dunia, tapi aku cam takde perasaan jek. Alaa...depa nengok pun sebab pemainnya yang hensem2....Pe2pun semoga berjaya kepada team pilihan masing2...

Berbalik pada kopok lekor ikan sardinku ini. Nak tau gak pe rasa wat kopok lekor guna sardin ni. Ermmm....ok...sedap gak. Aku guna 1tin sardin besar + 2 cawan rata tepung ubi + garam & lada hitam secukup rasa. Yummy....walaupun tak setanding ngan yang dijual. Kat cni susah nak cari kopok lekor...dahla tu, kecik2...cam ibu jari ni je panjangnya....banyak tepung. Tak macam kalau balik KL, kat mana2 senang nak jumpa orang jual kopok lekor. Ni memang pebretttttt aku yang no1. Ari2 makan pun boleh...sedap oii.....

Citer pasal kopok lekor, tringat aku kat sorang mamat ni. Masa aku diploma, mamat ni...ntahla.. kata kawan2 dia minat kat aku. Tapi ntahla, dia tak pernah cakap pun, cuma perlakuannya lainnn sketla. Dia mamat Ghanu. Kalau balik kg, dia bawakkan aku kopok lekor pior sedap gilersss...kopok kering tu....Selalu cari aku kat umah sewa. Ntah naper aku tak leh suka dia lebih dari sorang kawan pun tak tau...lebih prefer kat hb. Kami suma kosmet masa Diploma Pertanian kat UPM lu. Abis Diploma, aku sambung Degree Bisnes, Hb lak sambung Degree Pendidikan. Tapi mamat ni keje lu. Pastu aku dengar dia sambung blajo balik kat Kustem. Tapi, dia still carik aku lagi....sampailah aku cakap aku dah declare ngan my hb masa sem 2 Degree. Itulah kali terakhir aku jumpa dia. Rinduuuuuu kat kopok lekor dia...

Oppssss...melalut jauh plak...Soriiiiiiiiii.....malas baca wat2 tak nampak je la yerkkk.....



Makan kopok lekor ngan sambal cili blend + air asam. Masak secukup rasa sampai pekat.



Nak tunggu sejuk lepas mandi sauna.



Doh yang dah diserasi & dimesra2kan.



Ikan paus dalam lautan menggelegak....

Sate....sate....sate....Wahid Satay???

Rasanye hari ni cam banyak sangat keje nak dibuat. Ntah pebenda pun tak tau. Kain semalam pun tak berlipat lagi, masih dok bertimbun dalam bakul....keje tak siap dah dok depan laptop.
Arini tak gi memana pun. Hb kena gi skul, ada perjumpaan ibu bapa - guru untuk kelas exam - pmr, spm & stpm. So, aku doklah melayan anak2 je kat umah.
Wat sate yang dah diperap sejak semalam. Hb cakap sedappp....cam kat kedai. Huhuhu...bangga sat. Mekasih kpd yg empunya resepi kat myR tuh. Jom jamu sate ayam.....



Ada sate mesti ada kuah kacang wif timun & nasi impit. Kali ni wat kuah kacang berdaging. Nasi impitku itu kurang terhimpit...x bape gebusss....



Bakar kat kuali leper ni jerk. Mana nak cari arang....okla tu kannn!!



Sate yang baru lepas dicucuk manja ke batang lidi. auwww.................



Sesi mencucuk sate. Abaikan tangan montel di c2. Gambar istimewa sebab c kakak yg tukang ambik.



Nak letak jugakkkk!!!....Bihun goreng cili api bekpes pagi tadi...

Piala FA ? Selangor vs Kelantan ????

Petang semalam member kat umah bawah tu ajak turun gi padang. Mula cam malas nak pegi sebab cuaca yang panas, tapi at last gi jugak! Kononnya nak bagi support kat cik abang yang nak lawan bola, tapi borak je banyak.

Perlawanan antara guru & staf Kolej, skul tpt hb ngajo ngan kontraktor2 yang buat bangunan skul ni. Ingatkan teruk kena belasah, tapi ok gaklah....just kalah 2-3. Ok untuk cikgu2 yg tak pernah berlatih & dok kat air-cond manjang...umur yang dah nak masuk veteran...(hehehe,,,jgn marah!)...berbanding pihak lawan yang biasa keje kuat, selalu main bola tiap petang & muda2 belia. Best tengok diorang yang bersemangat....


Team Kolej TDTHB. Jersi kaler merah..



Perlawanan tengah berlangsung.




Ammar & member, Altamis.



Yang nak inteprem jugak...mama kat belakang tu. Pegang baby org cam tringin nak baby lagi..



C kakak dah termengah2, adik masih bertenaga...



Leh jadi pro tak??



Alya yang kepenatan....



Sahabat yang paling baik kat sini...sama2 merantau. Su, ada 2 boys..Altamis ngan baby Rusyaidi.



Rusyaidi dah 5 bln.

Dinnerku yang sempoi......

Geram betui....ntah nape malam ni dia wat hal plak...tersenggut2 nak upload gambo nih. Sekepin gambo cam nak masuk beribu lemon.....sakit ati den....(oits...kuar slang nogori la plak!)
Petang tadi 'main bola' kat padang, so takde pe2 yang dibuat tuk minum petang. Dinner lak wat sempoi2 jer...jemput2 bilis + udang kering + jejari ketam...Campur sama dia....lantak ler... Tapi sedappp oooo...Makan ngan ayam kurma yang ada lagi n sambal kicap. Minum teh o suam...alahai...nikmatttnyer... Jomlah kita kembang kuncupkan mulut!
Satgi kalau line ok kite nak post gambo2 yang di snap ptg td.....


Ayam masak kurma.........

Alhamdulillah...bertemu lagi dengan Jumaat yang istimewa, penghulu segala hari. Cam biasa, just masak yang simple2 tuk arini yang rushing. Dah lama tak masak kurma. Aritu nampak c Wawa masak kurma teluq...aku lak wat ayam masak kurma. Tengok kat gobok ada sepeket rempah kurma adabi yang ntah bila kurun aku beli. Ayam pun dah lama main salji kat dalam esbok tu...Bahan2 lain suma cukup...so....lepaskanlah hajat d hati. Hb makan bertambah2...nasi yang masak tadi dah abis sekaligus!Dah lama sangat tak masak camni. Yelahkan...kalau nak berdiet, santan mantan ni kena kurangkan... Anak2 cam biasalah....lauk sup ayam jerk. So, arini...aku pun makin bertambah kembang la....masalah negara betul....



Makin berselera sebab ada ikan masin ngan sambal belacan ni. Pun lama tak buat sambal belacan ni. Sebab masa baru2 bersalin c adik tu bila makan bab2 belacan ni kepala senoneng jer.
Tu yang lama pencen tu. Tapi masa balik kg aritu ok la plak...mengada sungguh!


Apple Cake...

Bila ku pandang epal yang bergumpal sesama sendiri kat dalam esbok tu, hati rasa sayu jerk... "Kenapa epal itu nampak begitu mengujakan?"...Di hari khamis & d malam jumaat nanti, pasti ada tangan2 gatal yang merayap2........nak ambil epal.!!!..Hah! pikir apa la tu...Sori ar..merapu ntah pe2...biasalah kekadang tu rasa cam sengal gak. Dok umah jer...paling2 dapat pandang padang bola depan umah ni...dapat tengok kontraktor2 yang baru balik keje...kalau tersilap pandang nampaklah dema bersepender kat luar rumah kotak. Sekolah ni sekolah lama, sama umur ngan keMerdekaan M'sia...so la ni tengah wat contstruction.....wat suma baru. Jadi ramaila pekerja2nya yang dok berumah tangga kat depan kuarters ni. Buat umah petak cam setinggan. Berdebu..lagi2 time cuaca yang panas membahang ni..sebabnya lori2 dok angkut tanah ulang-alik. Tu pasallah aku tak pernah bawak bebudak main kat bawah...sian depa, beskal pun main kat atas jer. Ntah bila la nak siap sepenuhnya...kadang sakit mata gak tengok depa2 ni..berkembanlah...berspenderlah....duduk betul2 depan umah plak tu. Sib baik aku dok 3rd floor....takdelah face 2 face sesgt. Opsss...merapu lak. N3nye kek epal...ke lain plak...
Selingan............taknak baca takperlah...iskisk...isk....



Lamb Chop lagikk...

'Mari bercerita tentang lamb chop yang setia.....Heheeh...'
Semalam dah banyak makan nasi, so arini kita cuti makan nasi. Tapi konsepnya tetap sama... menu yang membesarkan badan....Menu pebret hb yg tak bleh tidak ari ni kena masakkan gak! Dah asik dok tanya..."daging kat peti tu nak buat ape???"....
Sebab takde benda yang sesuai nak di sedarakan ngan lamb chop tu...aku tambah je apa yang ada kat umah. Lantak ah...janji bleh makan. Korang jangan pakat gelak reramai plak eh. Sian aku, perah idea nak letak ape kat lamb chop tuh. Scramble egg & crispy potato wedges. And macaroni wif sotong ball vege.
Senyum jer....jangan gelak.....babab kang....

Bertuahnya seorang Perempuan....

Kuasa Seorang Perempuan

KUASA LAYANAN PEREMPUAN

* Kaum lelaki mudah goyah dan alah dengan layanan yang baik, apa lagi dari perempuan yang sangat dikasihi seperti isteri dan ibu. Layanan baik yang disalurkan kepada orang yang berhak menerimanya, bukan sahaja mendatangkan keredhaan Allah tetapi memungkinkan apa yang diminta akan dipenuhi dengan mudah.


KUASA DOA PEREMPUAN

* Doa perempuan lebih makbul dari lelaki kerana sifat penyayangnya lebih kuat dari lelaki. Sebagaimana hadis Rasulullah saw: "Doa ibu itu lebih cepat makbul." Orang bertanya:"Kenapa ya Rasulllah?" Jawab baginda : "Ibu lebih penyayang dari bapa dan doa dari orang yang penyayang tidak akan sia-sia."


KUASA TAQWA PEREMPUAN

* Ketaqwaan adalah kuasa paling sempurna dan terbaik dalam menangani apa jua masalah. Orang yang paling bertaqwa adalah orang yang paling dikasihi Allah. Allah tidak akan membiarkan orang yang dikasihiNya melainkan dipelihara serta sentiasa dirahmatiNya.

* Kuasa taqwa lebih mudah diperolehi oleh perempuan berbanding lelaki kerana kehalusan budi yang ada pada perempuan adalah merupakan penjara daripada melakukan hal-hal yang mendatangkan dosa. Berbanding lelaki yang sebahagian hidupnya berada di luar rumah serta terdedah kepada pelbagai godaan, cubaan dan ujian.

* Kekuasaan taqwa ini pula adalah kemuliaan yang diberikan oleh Allah swt sehingga setiap lelaki pasti memerlukan perempuan untuk menghirupkan udara ini atau dalam perkataan lain setiap lelaki pasti dilahirkan oleh perempuan kecuali Nabi Adam a.s. Sekuat-kuat lelaki, kuat lagi perempuan kerana lelaki itu sendirinya datang dari perut perempuan yang menghamilkannya dan melahirkannya ke dunia, kemudian melatih, mendidik, memelihara dari kecil hingga dewasa.

* Kemuliaan perempuan akan lebih nyata, jika ditambah dengan ketaatan kepada kaum lelaki yang berhak atasnya sebagaimana maksud hadis Rasulullah saw: "Perempuan yang taat kepada suaminya, semua burung di udara, ikan di air, malaikat di langit, matahari dan bulan : semuanya beristighfar baginya (isteri) selagi mana ia masih taat kepada suaminya dan diredhainya (serta menjaga solat dan puasannya.

Hai nasi seraiii....hai mari makan....jom makann....

Hari ni ada Vit R lebih skit, so watlah nasi serai ni...Pasal nasi serai ni tringat jiran sebelah umah. kalau raya ,Cik Mat selalu masak nasi serai ni. Cik Mat tu laki Mak Yah, dia memang tukang masak untuk orang kawen. Dia jarang rebus ketupat...Biasanya nasi serai Cik Mat cepat habis, aku adik-beradik berebut2 nak makan nasi dia, yelahkan cuma dia je yang anto nasi, yang lelain ketupat jer. Nasi dia sedappp....La ni aku try wat la plak, ikut resepi dr myR. Supaya nasi ni tak kesepian, aku buat gak peneman dia. Penyeri yang melengkapkan hidangan kami tuk lunch ni.





Ayam masak merah MIL recipe. Lainnya resepi mak mertua aku ni ialah ada letak rempah kari dan bawang goreng selain sos tomato. Menu yang selalu dia wat time kenduri & bila orang order. La ni tak lagila sebab dia pun tak baper sihat..asik sakit2 kaki jer. Sama cam mak aku!.




Terung ni tak tau nak masak ape. At last wat masak kari tumis udang kering. Pebret aku terung ni. Tapi kena goreng dulu bagi lembut sebab aku takkan makan terung yang keras. Suka dia lembut2 gitu....




Acar timun + karot. Timunnya aku buang kulit, so keseriannya tak terserlah...Hehehe....




Balik skul tadi hb bawak balik makanan ni. Biasalah ada cikgu2 belanja ni. Ni cikgu2 yang dapat anugerah khidmat cemerlang belanja. Biasanya diorang share reramai untuk 64 orang guru kat Kolej ni. Banyaknye makanannnn......Untuk dinner skali la nampaknye ni......Jommm makannnn...

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu