Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Nasi Lemak PJ

Salam d hari Isnin yang masih cuti lagik.. gi jenjalan ke mana tadi??

Takde menu spesel nak kongsi.. cuma nasi lemak biasa jek.. yang semua orang tahu buat... malah lebih sedap lagi dari aku punyer... Ni nasi lemak sempoi.. buat alas perut sebelum kami gi tawaf IOI Mall. Alas perut?? kuikuikui... bukan setakat alas jek..dah cam simen perut dah.. kenyang sungguh!!! Dah makan nyesalll... Tapi sejak aku dok kat kampung sebulan lebih aritu.. selera makan memang naik.. seiringan ngan kenaikan berat badan.. huhuhu... jarum timbang cam nak patah dah... hwuaaaaaaaaaa.... kena diet balik nih!!!


Saje bagi nama PJ kat ujung tu.. menandakan aku dah tak dok Miri lagik.. Kelainan nasi lemak ni ialah aku gunakan beras tanpa kanji.. eheheheh.. konon nak maintain lar tu.. padahal makan tak hengat donia dah... Resepi?? main campak2 jek.. sebab nasi lemak kan dah ramai yang terror..
Jom layannnn.... ngan teh-o kurang manis... Yummyyyyy..

Hai..hai...hai...

Salam...
Malas tul nak update blog ni.. Masa line lom connect cam x sabo2 jek.. bile dah ada line.. huhuhu.. terbengkalai camtu jek umah ajaibku ini... Hari ni rasa rindu lak nak membebel kat sini...

Anyway, nak wish Heppi Chinese New Year kat kengkawan yang menyambutnya.. semoga tahun harimau ni semuanya jadi lebih aktif & produktif.. Aummmmmmmmmmmm...

Tak gi memana pun cuti nih..sebab t/hari tadi mak abah & famili adik baru bertolak ke Penang dari umah aku ni. Adik aku tu beria2 nak datang tengok umah baru aku yg tinggi nun d tingkat 14 nih.. Plan awal nak lepak sini sampai selasa.. nak gi jenjalan n mandi2 kat taman tema la kononnya.. pastu along aku lak tepon tak sudah2.. suh gak depa mai Penang.. so, berangkatlah depa ke utara plak. Udahla semalam dekat 1/2 hari sesat nak cari jalan ke umah aku ni.. Bukannya susah pun.. sebab umah aku betul2 depan highway, tapi banyak silap masuk lorong.. almaklumlah.. adik aku tu pakar area johor jek.. huhuhu...

Jom tengok umah baru aku yang chumillllll...... sebelum masuk barang aritu..




Bertemu Lagi..

Salam semua...

Alhamdulillah.. perjalanan dari Kota Tinggi ke KL isnin lalu berakhir ke destinasi sepatutnya..
Ini bermakna.. aku dah mula jadi warga Kolumpo semula.... dan akan bermulalah semula aktiviti merempit yang dah berbulan tergendala... eheheh

Pekaba semua????? Rindu bangattttttt....
Tapi masih lom datang mood tuk meng'update & menjelajah blog ke blog... almaklumlah... mood mengemas lagik!!! Nanti2 aku serbu..........

La ni aku n famili dok kat area PJ....
Wokeh... nanti sembang2 lagik... muahahahahahahahahaha

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu