Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Hai..hai...hai...

Salam...
Malas tul nak update blog ni.. Masa line lom connect cam x sabo2 jek.. bile dah ada line.. huhuhu.. terbengkalai camtu jek umah ajaibku ini... Hari ni rasa rindu lak nak membebel kat sini...

Anyway, nak wish Heppi Chinese New Year kat kengkawan yang menyambutnya.. semoga tahun harimau ni semuanya jadi lebih aktif & produktif.. Aummmmmmmmmmmm...

Tak gi memana pun cuti nih..sebab t/hari tadi mak abah & famili adik baru bertolak ke Penang dari umah aku ni. Adik aku tu beria2 nak datang tengok umah baru aku yg tinggi nun d tingkat 14 nih.. Plan awal nak lepak sini sampai selasa.. nak gi jenjalan n mandi2 kat taman tema la kononnya.. pastu along aku lak tepon tak sudah2.. suh gak depa mai Penang.. so, berangkatlah depa ke utara plak. Udahla semalam dekat 1/2 hari sesat nak cari jalan ke umah aku ni.. Bukannya susah pun.. sebab umah aku betul2 depan highway, tapi banyak silap masuk lorong.. almaklumlah.. adik aku tu pakar area johor jek.. huhuhu...

Jom tengok umah baru aku yang chumillllll...... sebelum masuk barang aritu..




1 comment:

  1. Salam Kak Zura,
    Akak pindah rumah baru ye..tinggi tu tingkat 14. tp time petang2 sejuk la sikit kot berangin.

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu