Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Masih Syawal lagi...

Salam d petang yg masih dalam bulan lebaran... walaupun sudah agak kurang suasana 'raya' tu. Yang meriahnye sebab bila ada umah terbuka d sana sini...
Cite pasal open house ni memang rasa cam seronok jek.. Tapi aku masih lom berpeluang nak gi kemana2 open house lagik.. huhuhu...
Last week masa ada jemputan yg betul2 punye 'open', kami sekeluarga masih dalam tempoh berkuarantin plak d sebabkan oleh sakit mata yg menyerang. This week ada gak, tapi x tau lagi dapat gi ke tak... InsyaAllah klu ada rezeki adalah.....

Masih dalam mood raya ni, aku nak gak cite pasal sambutan Hari Raya yg teramat2 best tahun ni. Almaklumla, semua adik beradik berkumpul sekali...kemeriahannya memang lain.. ehehhe. Balik ke Johor agak awal memandangkan cuti sekolah. So, sempatla tolong mak buat 3 jenis kek.. Tak pernah2 mak aku excited nak wat kek masa raya.. ehehhee... Tapi x teringat lak nak amik gambo.. huhuhu..
Hari raya ni memang ramai sebab famili makcik aku yg kat Bangi tu pun sambut raya bersama. so...pepahamla bila dah ramai..mandi pagi raya tu pun berebut2.. eheheh.. Tapi yg x bestnya raya pertama tak dapat nak berjalan banyak.. sekali hujan lebat daa.. Raya ke 2 berkonvoi balik Pontian menziarahi makcik pakcik.. Sungguh seronok!! Anak2 pun collection memang masyuk la.. kui3..
Mula tu plan nak balik ke KL semula raya ke3 sebab konon2nya hb x dapat cuti..so isnin kena masuk keja. Tup2 sambung cuti sampai seminggu lagi.. ulalalala..seronoknye.. Atas ke'sporting'an hb tersayang, petang Rabu tu baru balik ke KL. Hari Khamis baru gi umah mertua.. ehehehhe....Sayang hb.. Mekasih sayang.. u are wonderful man in my life.


Familiku...semua ada...



Famili kecilku- tema pilihan tahun ni.... Ijo



Bersama mak tersayang



Kesemua cucu2 atuk & maktuk.
3 orang anak angah-Haziq, Rina & Haikal. Anak2ku-kakak & adik. 2 anak along- Amsyar & Tasya. serta c kecil Nabila (anak adik aku)..
Hujung tahun ni tambah sorang lagi....

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu