Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sajek2...

Salam..
Sebenarnya takde n3 menarik pun yg nak d kongsikan.. sesaja jek, sebab dah takde benda. Dah takde n3 makan2 dah kot.. sebab suma masakan yg kes nak perabiskan stok jek. Very simple.. sebab dah malas nak gi blanje.. Hati dah ingat nak balik kampung jer.. Huhuhu.. Takpela kan, sekurang2nya blog ni d update jugak.. eheheh...

Duyan ni hb beli ngan staf opis Kolej nih.. 4 biji 10 hinggit.. Last nak bagi aku rasa duyan Sarawak yg kaler kunin & duri runcing ni.. Karang dah dok s'jung, tak merasa dah. Tapi sejujurnya, bagi aku duyan biasa tu lagi syedapppppp & syiokkk.. eheheh...



Kue Lapis... Masih ada d esbok, sebab takde sape yg sudi nak makan kecuali aku!!!



Acar... yg dah d jerukkan..



Betik muda, mangga & pisang (1/2 dah d wat jejemput).



Cempedak

Alhamdulillah...yg kat atas tu suma...jiran2 aku yg bagi.. Rezeki.. Syukran...

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu