Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

BYE...

Salam Semua...
Selamat Bercuti pada semua.. pada anak2 yg dah tak payah nak berkejor naik bas skolah.. pada mak2 yg tak terjerit2 nak suh anak bangun pagi.. tak payah bangun awal2 pagi buat bekpes.. eheh.
Rasa relax??? @ lagi tak relax?? sebab dah suma dok berkumpul kat umah.. mesti gamat & meriah suasana.. Mak pun terjerit2 gak la kan!!.. Takper, latihan vokal tuh.. hikhik..

Pe2 pun.. habiskan masa berkualiti bersama anak2 d cuti sekolah yg panjang ni.. gi coti2 m'sia.. Jommmm....

Alhamdulillah..akhirnya hari yang d nanti & dtunggu tiba jua... Anak2 dah terlebih excited.. Esok petang... kami akan berlepas pulang... dr MIRI ke KLIA ngan flight MH2597 kul 6.15pm. Perjalanan kami mengambil masa agak panjang sebab akan transit d Kuching dulu.. Doakan perjalanan kami selamat sampai ke destinasinya...

InsyaAllah..AidilAdha akan d sambut bersama keluarga hb. Dan melengkapkan percutian ngan bermacam2 agenda bersama sebelum pulang menemui ayahbondaku d kampung.. Banyak tul rasanya perancangan tuk menggembirakan hati anak2 & hati sendiri... eheheh... InsyaAllah.. d harap semuanya d permudahkan Ilahi...

So.. manalah tau ada sesapa nak jumpe aku yg chumil & bolat nih... lehla kontek aku.. ehehe. perasan betul ada yg nak face 2 face ngn mak budak nih kan!!! ehehehhe...

PHONE: 019-2407038
InsyaAllah akan berada d Taman Keramat AU1 hingga awal dec sebelum balik ke Kota Tinggi..

Jumpa lagi yea... kat umah PIL takde tenet.. kat umah my parent pun sama.. huhuhu.. jadi, tak taulah bile leh sapu umah AJAIB ni..& jengah umah u all suma.. tadi dah jenjalan sebanyak yg terdaya.. pasni nak sambung pe2 yg tak settle lagi.. Ada sikit ke'bizi'an... Pada sesapa yg rajen tu.. tolong2 sapu & ngemop umah ni yek.. babaii.. Love u all & gonna Miss u...

2 comments:

  1. Salam Kak Zura,
    Selamat bercutiii... bestnye dapat balik kampung kan. Enjoice!!!

    ReplyDelete
  2. salam zura..selamat jalan ye, semoga selamat sampai kedestinasi yang dituju..ni balik bercuti ke balik terus?

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu