Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Ada apa??...Macam2 ada!! ehehehe

Salam d Hari Jumaat.. Penghulu segala hari..

Ntah nape ek... sejak akhir2 ni memang malas tul nak update blog nih.. Kadang dah beria amik gambo.. tapi terbiar jek perap kat dalam lappie nih.. huhuhu.. Menerjah.. menjengah & meninjau blog orang lain pun tak sempat.. Apa kehal la mokcik sorang ni ek???

Oh ye.. Petang ni Bajet 2010 kan!! Agak2nya ada ke idak ye bonus tuk gomen tahun nih.. Bestnya kalau adeee..... Hikhik.. seronok ngalahkan aku yg keje.. Yelahkan.. tumpang seronok tuk hb.. & tumpang guna duit bonus tu lar.. Muahahahah.. Harap2 PM kita bermurah hati nak bagi bonus... InsyaAllah..

Takde benda pun yang nak d share... Masak biasa2 jek..


Puding Roti Marble by Kak Hana
Buat malam tadi.. Kes nak perabiskan roti.. Sebenarnya asik tertangguh jek nak buat puding ni.. dari sebuku ke sebuku roti di beli.. abis wat makan gitu jek.. So, sebelum roti tu abis lagik.. aku buatla pas isyak semalam. Dah siap2 buh dalam bekas.. tuk d berikan pada jiran2ku itew...



Karipap ni buat spesel tuk adik. Tuk lunch & dinner dia skalik.. Stok mee dah abis.. Mesin mee lak wat hal.. Jammed! Agaknya terlebih jamming.. So, merajinkan diri gelek karipap.. At least kenyang & makan c kecik tu dr x moh makan langsung!! Payah2 kalau cerewet pasal makan nih!! Buat karipap c kakak leh join skalik..



Sedia untuk d frozenkan.



Bihoon Goreng Lada Sulah wif Ayam...
Tuk kami dua orang jer... Anak2 mana layannn..

1 comment:

  1. Alhamdulillah ade bonus jugak tahun nie. RM500. :)

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu