Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Ini jek yang sempat...........

Semalam, lepas siapkan menu lunch tuk my little kiddies ni.. dok sedap ar melepak ngok tv ngan depa dua beradik. C kecik yg aku jaga tu masih lena d buai mimpi.. Tup2 my hb call, cakap nak balik t/hari coz ada barang yg nak d pos bersama kertas jawapan PMR tertinggal kat umah.. so, balik makan sekalik.. huhuhu.

Punyalah kelam kabut aku bergegas ke dapo.. sebab aku tak masak pe2 lagik pun. Just tuk budak 2 tu jer.. Kuarkan ikan dalam freeze... rendam dalam air asam.. Sambil tunggu ikan tu defrost, aku masak sayur dulu.. heheheh.. 1/2 jam..siap suma... Muahahahaha... Charlie chaplin sungguh nooooooo...

Semua menu berkuah... leh wat berenang beramai2.. hikhikhik


Menu chaplin.. Keli Masak Lemak Cili Berapi.. ehehehe..
Request dr my hb.. Ingat nak masak petang, tuk makan dinner.. tup2 hb nak balik t/h..jadilah menu lunch.... Bertambah lomak la badan den nih!!!



Asam Rebus Batang Keladi
Sib baik memang dah siap rebus awal2 masa masak tuk budak2 tuh.. So.. senang keje acik!!!

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu