Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Menu hari Minggu

Menu Iftar hari minggu sudah..
Hari minggu lepas, PIL & famili adik ipar datang berbuka bersama d teratak cumilku ini. Takde masak spesel pun, sebab pagi tu kami kuar menghabiskan duit & tenaga g shoping. Balik dah lewat, jadi wat ape yg dan je ar. Mula plan nak kuar hari sabtu, tapi last minit hb nye skul dapat cuti raya..sambung lagi seminggu, so sabtu kena le skolah ganti. Dah xde masa nak gi menyopping, selain hujung minggu..so terpaksalah kuar, w/p rasa x best sesangat.. xde feel kalau g belanja kelam kabut ni... asyik tengok jam jek.

Pas sahur tu, sempat le rebus tulang dulu..plan wat Mihun Sup Tulang.. Alhamdulillah, sebelum kuar dah siap, balik shopping tinggal mengesup jek. Tapi gambo x sempat nak pose, sbb segan eh ngan mak mertua..Ntah pe2 dia fikir nanti. Sambil tu ada gak nasi..ngan lauk simple. Mak mertua datang pun siap bawak rendang, pulut kuning, nasi goreng, tembikai & Durian D24. Aduyai..tang durian tu..puas aku makan!!! mekacih mak!!


Udang Sambal Bersos... Sedap gak w/pun aku main tarah jer....



Ikan Cencaru Sumbat Bakar...



Ni belen ikan bako yg tak abis tu...dah banyak sangat makanan..sampai x tau nak makan ape. Yang jadi rebutan Mihun Sup Tulang itew lah.. At last terpaksa ikan ni merelakan diri d recycle... & d modifified jadi Ikan Bakar Kicap dengan Sos Cili...jadilah menu untuk berbuka hari Isnin lak. tak baik membazir.. Amalan syaitan.. Alalalala....

1 comment:

  1. wahh.. udang jugak. godaan godaan... tak nampak tak nampak...

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu