Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Ramadhan d rumah baru

Salam Ramadhan al-Mubarak...

Lama x menghapdet blog yg pernah menjadi tempat paling spesel utk aku luahkan feel ni.. sekarang ni bukan x spesel, cuma penyakit malas menjadik2...so feel tu tarak.. ngeh3..

Actually, la ni aku baru lebih kurang 12hari dok kat umah baru. Bukan umah sendiri, tapi umah sewa baru. Line tenet pun baru je aktif semula..Dalam tak sampai setahun aku pindah ke semenanjung ni, dah 2 umah dah .. Bukannya ape, macam2 hal kat umah lama... Harap2 d tempat baru ni semuanya akan berjalan ngan baik.

Dari tingkat 14 kami berpindah ke tingkat 4..w/pun umah baru ni lebih kecil berbanding umah lama yg sememangnye x le sebesar mana, tapi suasananya lebih baik untuk anak2.. Selain sekolah yg memang dekat gilerrrrr, 250m jek..masjid pun di pisahkan oleh pagar jek. Kiranya bab sekolah no hal...persekitaran kawasan perumahan yg lebih bersih, selesa..siap ada CCTV tuh.. ehehhe.. Playground pun bawah jek. Budak2 memang seronok sesangat...leh main beskal, dah ada kawan2.. Dulu masa kat umah lama, x pernah langsung turun bawah...balik sekolah terus dok atas sampai gi sekolah esok paginye.... beskal pun terperuk kat stor. Aku pun alhamdulillah rasa seronokkkkk gak. Kiranya raya ni kami beraya di rumah baru ler.. kekekeke.

Memasak?? of course lah.. cuma camera ni wat hal ler..so xde le posing menarik tuk lauk pauk iftar sempena ramadhan nih... Nanti2 aku akan hapdet gambo makanan laks...

1 comment:

  1. Alhamdulillah..dah selamat pun pindah ke rumah baru.kite pun tumpang seronok baca kemeriahan di tempat baru tu..mak aiii...dekatnya sekolah tu..250m jer?huhu.. jadi dah best2 ni bleh laa tambah baby..hihi
    Apa2pun jangan lupa amik gambar2 menu iftar kat sana tauu..

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu