Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Baru dapat Update...

Salam d tengahari yg panas terik...

Pepagi lagi dah tercongok kat depan lappie..konon nak merempit sebelum anak2 bangun tido.. tapi sket punye geram hati ni, ble line asik lip lap jek. Dahtu terus error.. Selalunya bile dah call Telekom tu, baru line come back to normal.. tu pun kadang still mengong gaks. Tensen gak bile nak guna, kena call dulu.. w/p bukan aku yg call. heheheh..

Tapi sepanjang pagi tadi memang teruk ar line..dah call pun xde effect pe2.. Marah dah acik nih!! Ini je la teman aku selain hb & anak2.. Kalau tak on9, rasa cam something jek.. Pastu tetiba ada mamat mana ntah call tepon umah.. nak check streamyx katanya.. Aku pun terus la call hb, suh balik.. ehehhe..aku kalau hb takde, ada orang ketuk pintu umah sampai nak pecah pun, aku takkan bukak... Takut ma..manalah tau kot2 org jahat ke, nak datang culik aku yg gebus nih!! hikhik.. Lama gak staff Telekom tu wat keje.. tengok line umah ni la.. kabel depan la.. kabel Kolej la.. ntah pe2 lagi ntah.. Sib baik hb memang takde kelas time tuh.. Harap2 pasni takdela hb asik nak calling jer... Buhsan tau.. asik2 repot benda yg sama... :(

Okla..kite tutup cite pasal tenet yg demam kura2 nih..
Iftar semalam aku wat ape yg c kakak dah lama suh buat..& ape yg tekak aku tetiba nak makan.


Kat tempat aku memang panggilan manjenya epok2.. Aku start panggil karipap masa blajo kat UPM lu.. ehehehe.. Malu ler, sbb aku sorang je yg panggil nama manja dia.. Ni permintaan c kakak yg dah lama tertangguh d sebabkan 'kerajinan' mama dia tahap minima.. Boh inti kentang + ayam. Separuh je d goreng, separuh lagi d frozenkan.. 3 ketul dah goreng tuk bekpes adik pagi tadi.. Lebih tu leh goreng petang nih..



Ni pulak tekak aku yg teringin nak makan. Sosej Pizza. Tetiba nak jadi mat saleh plaks.. Dapatla 2 keping beso.. 1 lagi d frozenkan jugak.. Kalau cheese kat pizza tu leh lak masuk tekak.. kalau makan gitu je, memang mau kuar balik.. ehehe.. Ngengada tul!! Tekak yang ngengada tau.. aku maintain jer.. ekekeek



Nasi Goreng Kampung terlebih mekap.. Hihihi.. Menu berat tuk iftar semalam.. Pedas berapi.. eheheh..



Rezeki.. dari Jiranku yg baik hati itew.. Cam tetau je aku dah lama tak makan sate.. Nak buat sendrik...MALASSSSSS....... Alhamdulillah....

1 comment:

  1. Kite baru je tau nama manja epok2 nie... keturunan mane lah ye.heheh... kak zura, nk jugak nasik goreng berapi tuh.. sedap lor...

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu