Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Daging lada hitam.....

1st day skul....sekejap je rasanyer, tetiba abis dah cuti 2 week tu. So, kene bangun awal balik tuk wat bekpes my beloved hb. Dah 2week wat bekpes lambat...rasa makin lemek pulak!! huhuhu...

Masak still cam malas2 gitu! Tapi masak jugaklah... Bila time petang2 tu kadang tringin nak makan itu, nak makan ini...tapi, bile d kenang2kan yg nanti aku yang dok perabiskan sesorang tanpa mendapat sambutan dr my kids, terbantut rasa keinginan itew. Kalau asik makan jer, bila masanyer diet nak berkesan!! Tak gitu? (yo yo o je berdietkan!!)... :P



Malas nak pikir menu yang lain, simple & cepat. Daging black pepper @ base kampungnyer daging lada itam!. Yang berserabut ngan daun bawang.. Ekekeke.. ada aku kesahhhh......
Resepi main campak2, malas nak nyelongkar myR...nnt kena kemas balik! ehehehe...

1 comment:

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu