Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Nape aku ni malas erk????

Line tenet dah ok, tapi ntah naper aku malas tul nak hapdet blog. Jangan kata nak hapdet, nak masak pun cam suam2 kuku je semangat tuh.. Lagi lak dengan cuti skul yang dah pun berakhir, esok hb dah stat keje. Segala2nye memang malas!!!

Jom layan pe2 yang aku kerjakan kat dapo nu...

Ikan masak sos cili api.....ada gak masak sup sayur campur. Anak2 ikan goreng jer.. Sian anak2 aku dapat mak yang mood kadang ada kadang down nak masak!!



Bekpes yang ringkas..

Bihun tunggang terbalik... :P suka aku ler nak letak nama ape...



Roti telur berkeju & karipap roti berinti telur. Dua2 resepi roti ni amik kat myR. Kalau nak cuba, cari2lah sendirik yer... dr sape pun aku dah lupe.. Soooriiii.......

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu