Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wat tag lagi..............

Tag : My baby
dari Kak Yong

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
Sepasang je. Of course 1 gurl & 1 boy.

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
Tunggu bila hb dapat transfer balik Semenenjung. Heheheh....planning baik2!!

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Siti Alya Nurjannah ~ Ketinggian Cahaya Syurga.

Ammar Nasrullah ~ Kuat Iman & Pertolongan Allah.


3. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Bincang ngan hb...banyak nama jadi pilihan tau!!!

4. Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Rujuk dari buku nama pilihan & majalah Pa&Ma....pelanggan setia nih!!

5. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
Suka sangat ngan nama Aisyah...dulu nak bagi kat kakak, tapi anak sedara hb dah ada nama tu.. Simpan dulu.. Boy lak suka nama Adam. Wat masa ni nama yang disukai ialah AISYAH NURDAMIA & ADAM NAUFFAL. Sok lusa tak taula......


6. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
Maximum 5 orang. Tak kisah bape boys @ girls,tapi c kakak dah sibuk nak adik gurl...


7. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
Jarak kakak ngan adik cukup2 2 tahun 11 hari.


8. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer
Tak kisah, tapi kalau bleh girl sebab si kakak nak adik girl plak...dah ada boy. InsyaAllah..

10. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?:: ciri?
Kami anak beranak sama2 suka berjalan....& pantang jumpa laptop!
Kakak ikut mamanya yang suka membaca...masa pregnant kakak rajin g National Library. Adik lak suka tengok kartun cam mama yang tak pernah mis kartun Detective Conan. Sebab masa pregnan suka sangat lepak depan tv!!!!...(buruk perangai!!)


11. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.



seterusnya nak serahkan tag ni kepada :

Kak Hana
Ijah a.k.a ika
HaSue
Kak mimi
Ros a.k.a Onigiri
Kak Asma
&
Kepada sesiapa yang rasa belom buat & nak buat....silalah...jangan malu2....

Amikkkkk............jangan tak amikkkk.

1 comment:

  1. wah kat rumah ade 2 laptop yer... best nya camni.. tak yah le nak berebut dgn anak2...

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu