Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Setelah lama menyepi.....(lamanyerrr!!!)

Salam semua.....

Dah bape hari tak jengok umah maya ku ini... pelagi nak menghapdetnyer... ntah nape rasa malesssss yang teramat... & diri ni rasa busyyyyyy manjang. Ntah ape yang d sibukkan pun aku tak tau.. So pepagi ni amik masa post n3 yang dah terperap....

Petang jumaat aritu bawak mak abah gi bersiar2 kat Taman Awam Miri.......


Posing manja kakak kat playground pas manda manda....



Adik yang berseronok....



Tak puas main slide, gerimis mengundang....lepak jap kat pondok nih.... Terpaksa balik awal sket dari planning, sebab riso ujan makin lebat...



Kakak & maktuk di Jambatan Gantung.....



Hb melayan anak2 berenang.....



Bestnyeeeee........



Kakak n adik tak puas mandi.....asik nak gi lagi....

Pengantin lama.......ayahbonda ku.....



Abah gayat naik Jambatan Gantung.....Lambat & gigil2.... Eheheheh... sampai pucat muka, tapi nak naik gak!!!...

Oklah...nanti ada time aku post gi ek.. banyak keje menanti... Mak nak suh aku gunting rambut dia tu... Chowwwwwwwwwwwwwww...... tak sempat nak terjah umah member suma....

1 comment:

  1. ada award, sila dtg ambil yer.. :)

    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2009/05/award-amazing-blog.html

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu