Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

TUTU untuk ALYA...............

contest lagi.. Dah banyak contest, tapi tak pernah berpeluang nak join. Selalu kalau tau pun dah last minit. Kali ni cuba nak join...saje suka2....just 4 kakak....

Kali ini contest yang dianjurkan oleh Mommy Lyna of MSK : Win a TUTU! Picture contest

Pertama kali dengar TUTU ni, tak tau pebendanya. bila tengok gambo baru le tahu.. rupernya pakaian balet yang cute tu,yang ade reben cantik dipinggang itew. Selama ni tak tau pun baju tu ada nama khas. ekekeek..... Wat malu jer kan!!!


Dapat aku bayangkan kalau c kakak pakai gaun ni....so kiut.....

Beautiful tutu for your girls...



My little Princess.....SITI ALYA NURJANNAH
4 1/2 tahun.

kenapa ALYA harus dapat TUTU?

Alya suka sesangat menari dan berjoget. Alya pernah cakap nak belajar menari ballet bila tengok kat tv. Mesti terserlah bila Alya pakai tutu ni dan menari dengan muzik yang perlahan walaupun hanya untuk mama & abahnya d rumah! Alya pernah suh abah dia wat reben tuk menari. Mesti Alya gembira bila dapat TuTu ni.... Mesti nampak cam sorang princess.. Princess d hati mama & abah.....

Contest ini dianjurkan oleh MySuperKids & ditaja oleh Tutu workshop, bermula pada 7 Jun 2009 dan akan berakhir pada 25 JUn 2009.

Nak Join??

  1. Subscribe to MySuperKids and Tutu Workshop.(Every contestant must be a part of MySuperKids member and as a tutuworkshop fans - by dropping your email in the box @tutuworkshop website )
  2. Make an entry titled : A Tutu For OR Tutu Untuk . e.g. A Tutu For Dania; OR; Tutu Untuk Tisya
  3. Put your daughter’s cutest picture.
  4. Write about – why your daughter/niece/cousin/lil sister should get a tutu / kenapa anak/anak buah/sepupu/adik saya patut dapat tutu – in your very own, creative ways.
  5. Describe about the contest with link back to http://mysuperkids.net and http://tutuworkshop.blogspot.com.
  6. Inform me when you’re done!
  7. Entry should be written in English & Bahasa Malaysia only.

The winner will be featured in My Super Kids and Tutu Workshop.

5 comments:

  1. linn doakan menag tau.... leh tgok dia pakai TUTU..mesti sgt comelllll

    ReplyDelete
  2. Mekasih yer linn....
    sajer nak cuba2...

    ReplyDelete
  3. wah Alya gaya tu macam dah sepadan ngan tutu kat atas.

    cutenya~

    good luck, macma gamba Alya kat sebelah ni, moh kita doakan Alya berjaya menari balet di rumah dengan tutu!

    ReplyDelete
  4. gud luck Alya..

    ctzura... Aliya daku baru nak masuk 11 bulan...

    ReplyDelete
  5. thanxs mommy lyna n kak yong...

    Semoga Alya ku berjaya!!! amin.

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu