Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Hari yang d nanti telah tibaaa......

Akhirnya kini pastiiii................

Huhuhu...my parent dah sampai sini. alhamdulillah.... Landing kat Miri kul 6.10 ptg tadi. Seronok bangetttt.......Dah lebih 6bln tak jumpa. Kakak ngan adik mula tu malu2...lama2 c adik dah mahu2, asik nak ajak main jer... tapi kakak masih sikit malu!!! Lama tak jumpa...lagipun sape tak kenal c kakak yang amat2 pemalu!!! susah nak bergaul ngan orang. Take a long time...


Menu simple jer untuk jamu mak abah this tonight...Mi Kari. Gambar & posing yg blur, sebab dah kelam kabut nak pi airport... Main tabur jer....



Buah tangan dari kampungku.... Bekas bertindih itew tempoyak. 2 lagi tu jem durian. Ada kopok lekor, Yang kaler2 tu...apa nama kopok yang buat pakai beras pulut tu ek?? di jemur kemudian d goreng... Pulut itam pun ada. Mak siap bawak nanas & buah sukun. Daun kesum & daun kunyit pun di angkut sekali!!!.. hehhehe.... puas la aku makan tempoak pasni. Tak dapat jamah durian fresh yang mak kata habis busuk jer kat umah tu, dapat makan yang dah jadi tempoyak pun ok ler tu.....



tak ketinggalan kerepek2 itew.... 1kg setiap 1 bungkus... Murah lak tu..Kerepek ubi, kerepek ubi pedas, kerepek pisang n kerepek sukun.... Kat sini mana dapat!!!!! Mahal amat!



Ayam goreng yang mak masak dari umah..tuk cucu2nye yang suka sangat ciken pegang. 2kg tu.... Jenuh nak perabiskannyer... Dah tinggal suku jer...

2 comments:

  1. ....kenyang mak/abah makan mee kari yer!!!!selera betul tengok mee kari tu

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu