Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Hari yang mandom...........

Bermulanya hari Isnin dengan penuh kelesuan.

Ntah nape rasa tak sedap badan....Badan rasa letih & penat, nak jalan pun rasa tak larat. Rasa sejukkkk...Dari petang semalam rasa cam nak demam. 1st day bulan mengambang... mulalah, sakit kepala, sakit perut....Sian hb, dinner last night dia yang dok wat pe yang patut, layan anak2...aku just terlepek jer berselubung. Rasa lega bila hb dok picit kepala, yelahkan...tangan lelaki...mantap!!!!

Bekpes pun just masak megi tuk hb...pastu baring jerrrrk. Stat wat keje pun dah lambat. Rasa nak tido jerrrr. Masak pun malasss....


Lunch arini just wat Gulai Sardin, + kentang + buncis + tomato. Pakej lengkap... kasik serasi sama dia... Tu pun rasa cam terjelepok kat dapur. Anak2 watkan sup telur.

Dah siap masak 2 menu tu jer, pastu bentang tilam depan tv, aku suh kakak pijak2 belakang badan...huhhh, rasa lega sket... mata pun nak terlelap jer. Sementara tunggu cik hb balik makan sempatlah aku bermimpi sekejap..... arghhhhhh..............

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu