Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Nasi Goreng SIAPPPPPPPP!!!

Perut kenyang...so hanya ada satu perasaan!!! iaitu...perasaan MALAS!!! huhuhu...

Layan je lah menu simple tuk berbuka posa arinih....


Set lengkap Nasi Goreng Bersayur

Ada nasi..(dah nama pun nasi goreng, ye tak??), ada ciken wing penyet, ada sambal belacan istimewa (wallah, sedap woo!), sikit ulam2an, tempoyak & sup. Cukup ringkas!! Sebenarnya dr pagi kepala dah set nak masak lain, tapi bila time masak petang tetiba menu bertukar lak....last minit ubah menu.. Takpe la kan...yang penting kenyang!!! Burp, alhamdulillah..

Untuk c kakak, nasi putih ngan sup ayam. untuk adik lak masakkan mee goreng udang. Takyah la inteprem, mee tu cuma letak udang jer.. Letak macam2, karang aku yg dok jadi tukang pilih! huhu...malas acik!!



sambal Istimewa.... Makan takleh nak stop!! masalah tul!!!!

1 comment:

  1. Wah ade tempoyak lagi posing kat tepi nasik goreng tue.. kite pon nak order gak la... tempoyak lebey ye..hehehhe

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu