Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Siaran Ulangan.......

Salam hujung minggu!!!... Hari ni tak kuar gi mana... hb ada skola ganti.. tuk ganti cuti raya nanti. Sib la guna jadual hari jumaat, so 11.30pg dah abis.. tp pastu ada meeting PIBG laks.. dekat 12.30 gak le sampai umah....

Kat umah wife dia yang terlebih comel nih just masak menu ulangan... Huhuhu.. Mula tu rasa cam nak wat mihun udang cam kat umah dak ika tu...tapi ntah nape..hati lebih meronta2 nak makan mihun lada sulah.. so... lunch today just simple & easy menu...



Mihun Lada Sulah..just guna bahan2 yang ada jer..almaklumla..dah penghujung minggu!!! makan ngan sambal kicap ler.. Tengok hb makan cam takleh nak stop!! Tak taula pasal sedap ke, atau sebab hb memang lapo tahap gaban.. Pe2 pun memang syiok tengok dia makan... Licin!!!




Kalau ayam goreng cam biasalahhh, mesti ayam goreng tepung ala2 KFC.. sebab ayam style ni yang paling laku kat umah ni. C adik cukup suka makan tang tepungnyer tu...sama je anak ngan abah.. krup krap krup krap... sekelip mata hilang dr pandangan... Resepi memang main buh jer.. ehehe..hb kata leh kalah ayam KFC..(bangga sat!!)

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu