Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Nak rehat kejap....nak balik kampungggggggggg...

N3 terakhir untuk hari Selasa yang tenang...cuaca cam mendung jer. Jangan hujan dah ler. Karang terpaksa delay flight. Penat o menunggu. Pernah dulu cuaca teruk, delay dr kul 4 sampai 10 mlm. huhuhu....Letih oooooo.... Harap2 sumanye berjalan lancar ikut jadual.

Kiranya sepanjang kat kampung aku tak dapatlah nak hapdet blog ku ni.. Mesti rindu kat korang suma, sebab xleh nak merempit... InsyaAllah hujung minggu ni aku balas dendam balik. Kejap jer perjalanan ku kali ini...


Mesti ada yang tertanya2kan...nape gaknye aku nak balik kampung!! Bukannya time cuti sekolah pon...nak kata mengundi kat Manek Urai...uishhh jauh sekali!... Kat atas tu la sebabnyer. Nak settle perjanjian jual beli umah tu... Harap2 sumanyer berjalan lancar..
Banyak lari bajet ooo sebab balik mengejut gini!!!....takpela kan...bukan senang nak dapat offer cenggini... Alhamdulillah...........




Barang2 yang akan d angkut balik. Tak banyak pon!!! cuma beso2. ekekekeke..... Dalam beg baju tu pun tak sampai 1/2 baju kami 4 beranak, cuma penuh ngan barang2 yg mak pesan. Yang berbungkus surat kabo tu, baby cot Ammar.

Ingatkan stroller n bb cot tu aku nak bagi kat anak adik suh guna. Masih cantek lagi....Lagipun adikku itew lom ada plan nak beli benda2 tu. Kat umah ni pun tak guna.. terperuk jer! At least ada gak c Bella yg pakai. Budak2 ni bukan nak guna sangat benda2 tu... huhuhu...mak dia jer yg over excited!!!

ok suma..doakan perjalananku...selamat pergi & selamat balik. Rajin2 masak tau!!
Cau..............lebiu all.

4 comments:

  1. Okey..take care ye. Moga selamat pegi & pulang.

    ReplyDelete
  2. selamat balik kg, semoga selamat dalam perjalanan...

    bestnya dpt tawaran beli rumah.... :D

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu