Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Kekku yang tak meriah.......

Hari ni masak bihun sup jer...very simple! Wat lunch n dinner sekali. Sebabnya....tadi hb tak lunch kat umah. Dia ada game bola tampar kat SMK Merbau, anto budak2 lawan. Tunggu punya tunggu rupanya dia kata tak dapat balik lunch...game abis lambat. kul 6.15 baru sampai umah. Sian aku lunch sensorang....Sudahnya makan menu sama untuk dinner....
Kek ni plak kek marble trio CMG tu...heheheh...tapi tak jadik pun marblenya...kaler pun tak cantek.. kaler merah dah abis, ceklat pun guna sebuk koko jer...rupa huduh tapi rasa best...hb puji, cam kat kedai...anak2 pun suka...tinggal sepotong dua je lagi....Gumbira rasa hati bila dipuji...(sebenarnya hb x pernah komplen pe2 pun bila aku masak tak sedap ke...dia diam jek. Yang selalu dia cakap...pandai ayang masak!)kuikuikui....

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu