Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Piala FA ? Selangor vs Kelantan ????

Petang semalam member kat umah bawah tu ajak turun gi padang. Mula cam malas nak pegi sebab cuaca yang panas, tapi at last gi jugak! Kononnya nak bagi support kat cik abang yang nak lawan bola, tapi borak je banyak.

Perlawanan antara guru & staf Kolej, skul tpt hb ngajo ngan kontraktor2 yang buat bangunan skul ni. Ingatkan teruk kena belasah, tapi ok gaklah....just kalah 2-3. Ok untuk cikgu2 yg tak pernah berlatih & dok kat air-cond manjang...umur yang dah nak masuk veteran...(hehehe,,,jgn marah!)...berbanding pihak lawan yang biasa keje kuat, selalu main bola tiap petang & muda2 belia. Best tengok diorang yang bersemangat....


Team Kolej TDTHB. Jersi kaler merah..



Perlawanan tengah berlangsung.




Ammar & member, Altamis.



Yang nak inteprem jugak...mama kat belakang tu. Pegang baby org cam tringin nak baby lagi..



C kakak dah termengah2, adik masih bertenaga...



Leh jadi pro tak??



Alya yang kepenatan....



Sahabat yang paling baik kat sini...sama2 merantau. Su, ada 2 boys..Altamis ngan baby Rusyaidi.



Rusyaidi dah 5 bln.

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu