Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
Tadi masa gi Imperial Mall ada pameran jualan barang hasil keje org kat penjara a.k.a banduan. Cantik2 & comey....Yang paling aku minat & menjadi idaman kalbu ialah buaian ni. Buai kayu yang so kiut. Rega pun tak mahal, just rm650. Murahkan!...tapi takde bajet utk beli buai tu, lagipun nak letak manakan...nak kata ada laman umah, dok 3rd floor...susah plak nak mengangkut. Tapi....memang tergoda you! pas jejalan tu datang balik kat tempat pameran tu, dah sold out. Org dah beli....hwuaa....simpan dalam ati je la.





Kat sebelah pameran tu ada pet untuk dijual. Tengok2 bolehla...bebudak 2 org tu sukalah. Tapi nak jaga memang tak danlah.....bak kata org jawa 'tak telaten'.




Rabbit ni reganya rm38.80. Nak beli???

1 comment:

  1. zaza yg besaq nih paling penakut ngan kluarga tikus... aper2 yg menyerupai tikus..termasuk ler hamster nih

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu