Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Roti....

Tadi, tengah dok fikir2 apa menu nak masak utk lunch nanti, hb call cakap tak balik t/hari ni. Arini hb gi Bandar, jaga bahagian kebersihan untuk perlawanan Softbol bebudak skul dia kat Padang Urbanisasi. Dia balik petang. Ntah kul baper agaknya tak taulah sbb skul dia team last lawan arini. So...datanglah penyakit malas nak masak! Makan sensorang tak best tau! Kakak minta makaroni sup lagi. So buat untuk dia je la. Mama makan biskut jerk. Ada kerajinan yg tinggal sisa ni wat roti ceklat utk c adik & roti sosej utk hb bila dia balik petang nanti. Sampingan sebelum makan dinner yang aku tengah fikir nak masak pe. Erm...nasi goreng kot! Kuakuakuak.. malas sungguh mak dara sorang ni!




Dah lama terhingin nak wat dadih, tapi tak buat2. Sebab arini tak masak t/hari, aku buatlah keje yg dah lama tertangguh ni. Belum sempat keras betul dah 6 ketul di ngap bebudak ni...Rasa cool jerk ngan cuaca redup kat luar berserta angin yang kuat...tak guna khidmat kipas pun arini!

No comments:

Post a Comment

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu