Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Simple dimple......

Hari ni bermula dengan perasaan yang "takde mood"...& vit M mula menular dari ujung rambut sampai ujung kaki. Semuanya sebab...........aku sakit gigi!...Actually, sepanjang hari semalam gigi ni dah dok nyut2 sakit...Tapi tulah, sakit2 pun makan laju...selera tetap ado... Ingatkan kalau dah ok ari ni gak nak cabut, tapi sebab ia masih berirama lagi terpaksa pospond. Kalau sakit takleh cabut kan??..Tulah, hb dah bape kali ajak cabut, skang bila dah sakit...mulalahhh......
Sakit2 gigi ni, masak tetap masak. Masak yang simple jek. Tadi ingat nak wat buttered prawn, padahal butter takde pun!...tapi cam leceh, so jadilah udang supreme. Ringkas & sedap! Tak bape pedas, sebab c adik penggemar udang......& 2 lagi menu tambahan...yg lagi sempoi!


Udang supreme...



Sup kentang campur2 wif sambal kicap



Permintaan c kakak, Ayam goreng kunyit




Jommm.....kita makan duluuuuuu..................bismillah...

6 comments:

  1. hmm seedap.. bgus la.. sakit2 gigi pun menu siap beratur lagi hahh

    ReplyDelete
  2. noy pernah cuba nak masak buttered prawn..tapi masin lak cos of the butter..camner yer?

    ReplyDelete
  3. akak pun camtu gak,masa sakit gigi berazam nak cabut, bila dah ok hilang ingatan plak,ekekekeke...

    ReplyDelete
  4. zai, gigi sakit2 pun kena makan... kekeeke..nafsu je lebih!

    ReplyDelete
  5. Noy, tak taula. Pernah buat, tp ok je. kena wat check-up blkla tu...

    ReplyDelete
  6. Kak De'Sal, tak tau pesal, cam gerun jek nak jumpa dr.gigi... ble sakittt...aduhai....la tu gak semangat berkobar2....

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu