Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mee ????

Hari ni ingat nak makan mi homemade ku itu...so modified ikut selera anak tekak ni. Nak kata mi bandung cam mi goreng, nak kata mi sup lain la plak....ekekekek..lantak ahhh....
Sebenoe bahan2 tak cukup...nak letak tauhu, kat cni aku tak pernah lak beli@ makan tauhu... naper erk??? sebab yang jual apek2 n nyonya2 jer...nak beli pun cammmm..... tak konfiden.. geli geleman acik! Pe2 pun layannnn je lahh....





Pastu anak tekak yang masih perit ni terhingin plak makan cendol. Apalagi...dok keletang keletung la aku dok menyiapkan cendol pandan ku yang homemade gak. Bolehlah, untuk lepaskan gian & ghindu dendam. Tapi tak letak banyak aisla, just wat cukup syarat...almaklumla tekak ni masih demam lagi. Jom minum....




Nak gak menyumbat sesuatu kat mulut ni...nampak roti tinggal 4 keping yang nak due esok. So, dengan segala tenaga yang ada...maka terhasillah bb bread puding dr myR ni. Dok pi blog memana asyik tayang bb ni jek, aku pun hingin gak. Dapatlah 12 ketul. BB bread puding cekelat chip. Nak suh anak2 makan...mesti kena ada ceklat...umpan! yang belum tentu mengena. Depa 2 beradik ni kan cerewettttttttt pasal makan.





2 comments:

  1. sedapnya.
    mals2 pun masak sedap2 jugak.

    ReplyDelete
  2. amboi....rajinnya zura masak ya. kongsi resepi bleh?....

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu