Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Asyik2 cikennnnnn................

Salam tengahari...di Hari Selasa yang redup & tenang...tapi tak setenang hatiku yang tensen ngan kemengongan line ni. Bayo tiap2 bulan tapi perkhidmatannya...aduh!!.. Memanglah tak mahal mana, tapi DUIT gak!!!!! Penat hb ku kerja!!!!

Tak lama lagi dah cuti sekolah...& aku adalah orang yg paling2 gumbira!!..mengalahkan budak sekolah lak gayanya.. Cuti 2 week sebenarnya taklah lama mana pon..tup2 dah naik skul semula.
Tapi yang bestnye..bila cuti, hb akan ada full time kat umah.. ada special feel bila hb ada kat umah. Takde plan pe2 gi tuk cuti kali nih. Nak blk S'jung memang idakla... yang pasti 'pembersihan' umah secara besar2an akan berlaku!!

Hari ni aku masak ciken lagik!!..lagi2 ciken...ciken & ciken.. sampai muka ni pun dah macam ciken!!! Kokoookokkkkokokk....

Ayam Goreng Bercili. MIL selalu masak ini style... tak kira apa, ayam ke, ikan ke... Pedas2 sedap... Wat tumis sayur kobis wif lobak. Very simple & easy...



Wat Pengat keladi wif Pisang sebelum masak lunch tadi. Tengah di sejukkan...makan sejuk2 syiokk.... Manis2 lemak...sesuaiiiiiiiiiii nak menggebukan lagi bodi yg dah sedia gebus nih!!!

3 comments:

  1. sedapnyer pengat tu..sy slu mkn pengat pisang jer.. klau mkn tghr2 ni mesti sedapnyerrr..

    ReplyDelete
  2. hidup ciken !! heheh sy pun hari2 mkn ciken

    ReplyDelete
  3. sedap nyer pengat tu... tp ku malas nak buat.. lebih2 lagi kalo lemak berkrim ni.. :)

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu