Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Hati2 d jalan Raya................

Salam d pagi Khamis yang cerah....opss..tajuk takde kena mengena ngan n3 d bawah.....
Urm..tinggal sehari lagi untuk semua pelajar d seluruh M'sia bercuti.. tapi bagi yg duduk kat Pantai Timur tu, ari ni last day skul. Seronoknyer... pasni leh packing baju, balik kampunggggggggggg...jumpa atuk, nenek, pakcik, makcik, sepupu sepapat.. Best kan dapat balik kampung!!!.....Rindunyerrrrrrrrrrrr.............

Duduk jauh ni terasa sesangat..laktu tahun ni pun rasanya berhari raya kat sini. Kiranya dah tahun ke-2 raya kat Miri nih!!...Sib baik ada kengkawan cikgu yang ramai tak balik.. Almaklumla, bila dah berfamili ni...keje lak sorang...bajet kena pandai...kalau tak haruuuu.....

Malam tadi terpikir2 cam nak nasi lemak tuk bekpes, sebab arini hb ada meeting kat SMK Lopeng Tengah, dr pagi sampai ke petang..so dia takkan balik lunch.. Kalau takde sape nak makan lunch ni cam malasssss sket nak masak memasak. So kalau wat nasi lemak, terus merangkap lunch untuk org yg kat umah ler..tapi bila pikir2 balik...asik2 lemak jer...++++ le lemak yg berkumpul kat badan nih!!...so CANCEL!!!!..

Malam tadi gak ku rebus nasi impit segera ni. Senang!!..sambil aku merayap memalam mencari mangsa... So pepagi tadi tinggal wat kuah kacang yg simple!. Kacang lak ada yg dah di blend hancur..Blehla.. nak wat semula kasi kaso2 sket cam malas... Yang penting hb makan bertambah2..cam makan tengahari laks :).....



Layan nasi impit wif kuah kacang hancur & telur kandar belen semalam... So yummy!!!

2 comments:

  1. sekali sekala perkena nasi impit sedap gak ni..
    selamat bercuti yer utk semua..

    ReplyDelete
  2. alalala..cam dah tau je kena raya diperantauan lg ya..heheheh

    dah mkn nasi impit tu

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu