Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Ermmmmmmmmmmmm.....

Salam di pagi hari yang......masih belum ceria.
Dah sehari umah aku ni tak di bersihkan, nampaknya takde sawang lagi. Ntah nape semalam memang xde mud nak online. Pagi ni pun mud suam2 kuku....

Pagi semalam aku akhirnya g gak jumpa dentist, ramainya owang....Tapi tak lama menunggu, sbb byk bilik...sempatla hb gi skul balik utk kelas kul 11.30pg. Tapi...gg ku masih tak d cabut. Doc ckp dah bengkak, still sakit lg, bengkak tu dah bernanah, tu yg kejap sakit kejap ilang & sakittt macam nak pengsan. klu nak cabut gak boleh...tp biusnya nanti x baper jalanlah.. so akan rasa sakit bila gg d cabut. Oooo...tidak!! dahla aku ni penakut nak cabut gg, terasa lak bila di cabut... Tak mauuu... At last doc bagi antibiotik n ubat tahan sakit. Next monday datang blk untuk d cabut... Aduii....GG tu memang dah patut sangat di buang! Masa pegnen kakak ada lubang kecik, pas2 kena tampal. Tampalnya dah tertanggal & lubang makin membeso dgn jayanya. Oppsss...byk lak n3 pasai gg. Nak lepas gerammmm.....

Ada secebis semangat nak me'roti'...sebab dah byk beno rasanya projek yg tertangguh dek kerana gg ku ni. So t/h semalam aku kejutkan cik BM ku yg dah lama tido tu. Bila BM dah siap wat keje, rasa malas tu datang balik....sakit tu still ada sampai menarik kat telinga. Urat kan... Di sebabkan doh tu dah di uli, maka diteruskan gak la projek tu...rupa bentuk roti tu jgn cakapla... buat2 tak nampak je yerk. Buat nak cepat siap...pas2 terbongkang atas tikar. Hb bising jer.. "Pesal rajin sangat ni Yang, rehatla.."...Ermm...



Roti inti ceklat, inti sardin, inti kaya & kacang merah...
(Rupanye jgn di gelakkan...buat asal boleh!)



Ubatku yang perlu dihabiskan!! Dapat terus makan sebab nak cepat baik!




Lepas g klinik semalam Hb bawak bekpes kat Sugar Bun di Bintang Plaza @ nama barunya Bintang Mega Mall. Makan spageti, nasi & mashed potato - untuk anak2.



Adik buat muka sedih sebab tunggu makanan yg masih lum sampai.



Adik makan nasi. Makan cam lapo sgt. Kat umah suh makan susah!



Kalau gi Bintang Plaza anak2 mesti nak makan kat cni sebab tempat duduknya yang comel & ada table utk bebudak... so cute...

3 comments:

  1. Rajinnya buat roti....kalau akak rela akak beli jer,pemalas he he..

    ReplyDelete
  2. owhh sakit yg paling seksa sakit gg la kan.. org senyum pun rs nk marah jer.. tp rajin la sipa wat roti lagi tu..

    ReplyDelete
  3. perghh..bleh gitu postpone nk cabut wlhal dah try cabut..tp x tecabut..isk...

    x dpt bayangkan..

    tp sempat tu wat roti..

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu