Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Bihun....

Salam d hari Jumaat yang indah............
Terleka kejap pagi tadi...asyik dok 'merempit' sampai lupa hari ni jumaat...masa singkat nak wat banyak keje..Camana?? Semua sahabatku? Dah baca n3 aku pagi tadi?? Pasai kicap n kilang2 tu? Anyway..just nak share info agar pasni kita lebih berhati2 & lebih peka. Kita sebagai pengguna ni kekadang tu mudah tertipu ngan dakyah & tipu helah peniaga yang nak kaut untugggg jer.. Pe2 pun, di harapkan kita terhindar dari semua yang tidak baik... Amin....

Dah lambat wat keje...kelam kelibut sket...Sib baik tak tertinggal motorbot. Menu lunch d hari jumaat ni..konsepnya ntah pe2 ntah. Campur2. Dah abis minggu, bahan2 kat esbok banyak yang takde. So masaklah ape yang tinggal. Biasalah...aku ni memborong seminggu sekali. Kuar cuma hujung minggu! Time tula beli suma yang nak d beli.... Layang ajela yer...



Ape nih???....Bihun wif lamb chop lagikkkk!!!....

2 comments:

  1. lapo npk bihun..
    seb baik x minat mkn lamb

    ReplyDelete
  2. adoii sodappnyer bihun tu..siap ada lamb cop lagikk

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu