Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Doctor ku.............

Sekarang ni macam2 penyakit yang muncul. Terkini kes selsema babi yang dahpun ada kat M'sia bumi tercinta nih. Riso, takut...suma ada. Yelahkan...orang ada anak. semua fikirkan anak jek...Harap2 kes selsema babi kat negara kita ni kes yang terpencil!...
Masih ingat lagi masa penyakit tangan , kaki & mulut yang hot kat Sarawak ni...memang takuttt gilers...tak kuar umah langsung. Sebab ada anak kecik...rasa cam tak selamat ada kat luar umah.. yang g pasar, yg g shopin beli barang2 umah suma serah kat hb 100%. Aku just wat list yg lengkap! Lama gak aku & anak2 berkurung kat umah. Terukkan!!!...nak wat camne...naluri keibuan lebih menyuruh aku dok umah jek! Boring tahap gaban..tapi nak wat camner, sabo ajela...

Hehehe..tetiba kuar n3 penyakit lak kan... Saja je..sebenoe nak tepek gambo anak2 yg sibuk ngan aktiviti depa...apa depa buat???


Doc Alya tengah check pesakit yg kembung perut sebab banyak gilers makan cheese. sehari ntah baper keping masuk perut!!...sama je 2 beradik!



Pesakit nak melarikan diri lepas perasan diri d skodeng oleh kamera nakal mamarazi...

1 comment:

  1. heheheh... cute jer aksi 2 beradik tu.... :D

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu