Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Layan.............

Hari ni takde n3 pasai makanan...pasal aku tak masak!...hehehe...Masak gak sebenarnya, tapi cuma jemput2 ngan makaroni sup untuk hb & anak2 dinner tadi. Lunch makan kat luar...Pagi tadi kuar sat gi Imperial Mall lagik. Mulanya plan nak kuar semalam, tapi sebab kesakitan menghalang, kuarla arini walaupun....Arghhh...malas nak cite pasal gg, sebab ggku masih camtu gak walaupun dah macam2 cara aku cuba. Kena betul2 baik...sebab Isnin ni aku nak cabutttt.....ada berani ker??
Arini makan pun cam tak makan..just jamah2 wat lapik perut...tak lalu nak makan sebab gg ni. Sebenarnya kuar nak gi cari prezen besday Altamis, anak kawan yang kat bawah tu. Esok ada besday party. Tapi ,tak tau nak belikan ape...at last beli jer benda alah ni. Kepala dah takleh pikir sebab nak cepat balik....





Sempat gak mencilok 2 benda alah ni, padahal tak tahu nak guna watpe, saje nak membazir! Murah jer...rm3.90.






N3 selingan....

video
C adik wat gelek mengantuk kat atas troli. Orang bershoping, dia sibuk nak tido..

1 comment:

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu