Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Demam Dangai...............

Cepat betul virus ni merebak.............menular ke setiap pelusuk umah...aritu bun kentang c Ros tu, arini kue Dangai kak As...

Ni projek lewat pagi tadi. Tak masak tuk lunch, just wat makaroni sup untuk kakak. Biasalah, cik hb tak balik makan...aku pun didatangi penyakit M ler... Aku makan ni aje la nampaknyer...Secara jujurnya, ini 1st time aku kenal, aku makan, & aku tau tentang kue nih!.. Iushh...ntah dok kat pelusuk mana agaknye cik ct kite ni kan???...


Guna idea Sue guna muffin tray. Senang keje den!!... Tak taula jadi ke idak kue ni..sebab tak tau camne rasanye.. Touch-up sket bg nmpk ala2 mat saleh....heheeh..just bg sket kaler2 n tabur ceklat urai. Tapi...tetap d pulaukan oleh anak2ku itew... Sib baik just wat 1/2 adunan, tu pun dapat 11 ketui...Sape nak makan?? aku jugak!!!!



Rasanya kenyal2 manja & lemak manis kelapa kering tu.. Tak kering sangat, sbb aku boh air lebih kot!! Tapi sedap...& x bape garing...kononnya nak bagi anak2 le..depa kalau ada itam2 sket memang tak moh. Ni takde itam...ceklat je sket...punyalah cun melecun...tetap tolak gak.. Saje nak bagi mama dia bulat! Erm..tak dapat den nak nolong eh!!

2 comments:

  1. ahahaha...aduii laa...memacam laa ct nih.senak pewut thn gelak..hehee..anak2 kite pun xnak gak mkn.sibbaik x buat byk..
    X pernah nmpk kuih nih kat tamu2 ker?hehe

    ReplyDelete
  2. heheh...mcmane lah mate sy ni bleh tsalah baca...memule heran gak...guana bleh merebak dkt pelusuk umah...rupe2nya Demam Dangai...sy pi baca demam denggi...hehehe

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu