Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Cuti makan nasi...........Ye ke???

Hari ni cam boring nak makan nasi...(macam makan sangat pon!)..Rasa cam nak makan yang simple2 jer...Heheehe...Hb pun dah bising je...seluar ketatla...baju sempitla...badan dah naikla.. Iyalahkan...bila masak dia ajelah yang tukang perabis. Bab2 nasi ni semua hulur kat hb. Abistu.. yg dia makan sampai tak toleh belakang pesal? pastu dia yang riso badan naik...Sian hb aku!

Hari ni akhirnya buat gak projek yg dah lama tertangguh. Dolu2 selalu gak wat kuih cara ni. Sebab salah satu pebret hb. La ni angin kus2 datang, asyik malas manjang, gg laks buat hal....satu hape tak jadik. Nampaknya lunch ni makan ni aje la yerk... Tapi sebenarnya, ada gak masak nasi & chicken soup..untuk anak2.. Kalau rasa tak kenyang ngaco jela anak punye tuh. Pagi tadi utk bekpes hb, wat sambal sosej wif kentang, makan ngan nasi daging semalam pun masih ada lagi. Tak masuk lagi nugget n fries anak2 yang dah sejuk kejung tu.. bekpes depa, tapi makan seketui 2 jer...Kiranya banyakla tu...

Tapi tadi makan pun banyak balance kuih cara tu... yelah dapat dekat 80 ketul tu. Jenuh aku dok mendiang diri kat dapur...pe2 pun jom makan.. Layannnnnnn....







Sambal sosej wif kentang...dia pun nak interprem gak....

4 comments:

  1. ish2 dah lama tak makan kuih cara berlauk tu,rindu plak. Pos sini semangkuk.

    ReplyDelete
  2. kak sal, siap...........sampai depan umah...

    ReplyDelete
  3. uiii sikitnyer lawo cara tu berposing yer...

    ReplyDelete
  4. banyaknyerrr kuih cara berlauk...rajin lak org sakit nih berdiang ekk..hehee

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu