Ratings and Recommendations by outbrain

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Mee Goreng Kebasahan.....

Menu ape ek?? Lunch? Minum petang or dinner?...Huishh...aku pun dah konfius. Nak kata lunch makannya dah kul 4 lebih...nak kata dinner awal sangat plak.. Minum petang? ni dah kira bukan minum, tapi mentekedarah... tahap kekenyangan giler2s...

Nak tulis repot, cam slalulah...line kena senggugut!.. buat sakit ati & sakit mato den jer bile tengok error manjang!.. Lip lap lip lap line ni cam nak ajak aku main semunyik2..

Makan jom...mee goreng basah guna apa yang ada kat umah. Taugeh pun takde stok!..



Wat homemade mee lagik. Bila dah reti buat ni, cam puas ati wat sendrik!.. Dapat banyak, kebersihan pun terjamin, & gerenti HALAL!!!....

p/s : rasa sedih hari ni..bila Kak Asma yang baru aku nak tumpang manje2 tu, nak mengundurkan diri dr dunia blogger...Mesti Rindu nanti... Lebiu kak!!!

1 comment:

  1. wah bagus nya ibu ctzura.. ku nak minta resepi baut mee tu... nanti tepek yer... boleh ku masak selalu untuk anak2..

    ReplyDelete

Scroll bawah untuk N3 Terbaru...:)

JOM JENGOK2..MANA TAU ADA YANG BERKENAN KE.. SAMBIL LEPAK2, DOK USHA2 LER. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MILIKI APA YANG KORANG INGINKAN.. GERENTI...PUAS HATI!! Meh lepak kat TupperwareKu